Rusija u Moskvi domaćin Srbiji

Prijateljski susret 10. avgusta

Rusija u Moskvi domaćin Srbiji

Edmir Škorić

Nogometne reprezentacije Rusije i Srbije odigrat će prijateljski susret 10. avgusta ove godien u Moskvi, potvrđeno je to u petak.

Još u četvrtak je Nogometni savez Rusije saopštio tu vijest, ali je zvanično potvrđena danas, nakon što je ponudu prihvatio Srbijanski nogometni savez.

Susret Rusija - Srbija, dakle, igrat će se 10. avgusta u Moskvi, u terminu predviđenom FIFA međunarodnim koordinisanim kalendarom takmičenja.

Bit će ovo odlična prilika da selektori Dick Advocaat i Vladimir Petrović provjere svoje izabranike uoči odlučujućih kvalifikacionih susreta za odlazak na EP 2012.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije