Ruski timovi prate Trivunovića

Ruski timovi prate Trivunovića

Edmir Škorić

Nekad pouzdani stoper bh. reprezentacije i trenutni član FK Borca, Vule Trivunović, nalazi se na meti dva ruska tima.

Vule Trivunović je kraj prošle sezone dočekao u Banja Luci, igrajući za svoj matični klub - FK Borac. Banjalučani su završili na drugom mjestu Premijer lige odmah iza Željezničara, ali su zato nadigrali tim sa Grbavice u nacionalnom Kupu, te tako došli do važnog trofeja.

Upravo je Trivunović bio važna karika u ekipi Zorana Marića, a dobri nastupi bivšeg igrača Sarajeva nisu prošli nezapaženo. Naime, Trivunovića prate dvije ruske ekipe.

Riječ je o moskovskoj Lokomotivi, te Krylya Sovetovu. Podsjetimo da je 27-godišnji stoper jedno vrijeme već igrao u Rusiji, tada noseći dres Khimkija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti