Fudbaler FK Sarajevo

Rustemović: Znamo ko je Lech, ali nismo bez šansi

Fudbaleri Sarajeva trenutno se nalaze u Čatežu, gdje se pripremaju za nadolazeće susrete sa poljskim šampionom Lechom.

Izabranici Dženana Uščuplića na treninzima rade punim intenzitetom, što je na konferenciji za medije potvrdio i fudbaler Edin Rustemović. 

"Sve je na vrhunskom nivou. Što se tiče treninga, radimo maksimalno svaki trening, još je faza priprema i pripremamo se za predstojeću utakmicu u kvalifikacijama protiv Lecha. Na nama igračima je da radimo, a ostalo će doći na svoje", kazao je Rustemović. 

Rustemović je dodao da je pobjeda nad Splitom (1:0) dodatna motivacija pred duel sa Lechom. 

"Radimo na tome kako ćemo se suprotstaviti Lechu. Još je faza priprema i još je rano govoriti o našoj spremi, jer je umor i dalje prisutan. Pobijedili smo Split u prijateljskoj utakmici i to nam je dodatna motivacija za Lech."

Vezni fudbaler Sarajeva smatra da će pristigli igrači opravdati epitet pojačanja. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mislim da su se dobro uklopili, a prije svega momci su dobri. Bit će prava pojačanja", istakao je Rustemović i potom se osvrnuo na Lech.

"Znamo ko je Lech i tu su ljudi iz kluba da nam pojasne njihovu igru, odbranu, slabe tačke, mane i dobre strane. Lech je apsolutni favorit, ali nismo bez šansi. Imamo dobru ekipu, neki momci se vraćaju u formi i to je dobro za našu ekipu." 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.