Ružić: Radujem se povratku u Premijer ligu BiH

Bivši golman Borca pojačao u Čelik

Ružić: Radujem se povratku u Premijer ligu BiH

D. Vejo

Branislav Ružić novi je golman Čelika.

U redove tima iz Zenice, iskusni čuvar mreže stigao je iz ekipe Mladosti iz Lučana u koju je otišao nakon ispadanja Borca iz Premijer lige BiH. 

"Jeste, potpisao sam za Čelik. Bio sam presrećan nakon poziva čelnih ljudi tima iz Zenice. Odmah sam pristao iz razloga što ću imati više prostora za napredak nego u ekipi Mladosti iz Lučana. Drago mi je što sam se vratio u Premijer ligu BiH. Nadam se dobrim rezultatima sa Čelikom te isto takvim odbranama", rekao je za SportSport.ba novi čuvar mreže Čelika, Branislav Ružić.

Podsjetimo, Čelik je u prvom kolu Premijer lige BiH proteklog vikenda poražen na svom terenu od ekipe Metalleghe rezultatom 3:1.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi