Slavni glumac igračima svog kluba za plasman u viši rang nudi majku: "Nije loša za nekog ko ima 77"

Nemoralna ponuda

Slavni glumac igračima svog kluba za plasman u viši rang nudi majku: "Nije loša za nekog ko ima 77"

Admin Čaušević

Fudbalska sezona ulazi u samu završnicu. Neki klubovi su blizu ostvarenja zacrtanog cilja. Odnosno osvajanja titule ili promocije u viši rang. Gazde traže sve načine da motivišu svoje igrače, međutim nekad ima i pretjerivanja. Dokaz tome je i neslana šala iz Engleske. 

Ryan Reynolds urnebesno je obećao da će Ben Tozer biti njegov novi očuh ako Wrexham izbori promociju nakon što je njegova mama uhvaćena u "flertu" sa iskusnim 33-godišnjim defanzivcem.

Crveni zmajevi napravili su ogroman korak prema promociji u engleski profesionalni fudbal poslije uzbudljive pobjede rezultatom 3:2 nad direktnim konkurentom za promociju, ekipom Notts Countyja.

Nakon slavlja poslije pobjede, kapetan Wrexhama Tozer priznao je u iskrenom razgovoru za britanske medije da ima dobro mišljenje o Ryanovoj mami, Tammy.

"Majka Ryana Reynoldsa je također flertovala s tobom, ti si njene miljenik", kazala mu je novinarka kroz smijeh, Tozer je odgovorio:

"Ne baš njen najdraži, ali imali smo divan zagrljaj. Ona sa 77 godina ne izgleda loše, to se mora reći!"

Oglasi

Reynolds je na Twitteru odgovorio na Tozerove komentare. Obraćajući se svojih 21.2 milijuna pratitelja na ovoj platformi, zvijezda filma Deadpool je napisala: "Izbori nam promociju i učinit ću te mojim novim očuhom, Tozeru."

Međutim, miljenik Hollywooda možda je već ponudio ruku svoje mame nekom od Tozerovih saigrača. Na Instagramu, Reynolds, koji ima 48.7 milijuna pratitelja na ovoaj društvenom mreži objavio je snimku Tammy i Ollija Palmera na svojoj Instagram priči.

In the National League, Wrexham sit three points ahead of Notts County with a game in hand. With just four matches left of the season, Phil Parkinson's men still have to play Barnet, Yeovil, Boreham Wood and Torquay.

U Nacionalnoj ligi, Wrexham ima tri boda prednosti ispred Notts Countyja s utakmicom manje. Sa samo četiri utakmice preostale do kraja sezone, igrači Phila Parkinsona su odličnoj poziciji da dođu do plasmana u viši rang.

Inače, član ovog kluba je nedavno postao Ben Foster, poznato golmansko ime iz Premiershipa se vratilo iz penzije, te je u derbiju protiv Notts Countyja uspio odbraniti penal u samoj završnici meča.

Oglasi