"S nestrpljenjem očekujemo susrete"

Zec i Alispahić formu održavali sa privatnim trenerom

"S nestrpljenjem očekujemo susrete"

Adnan Beganović

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u subotu će odigrati prijateljski susret sa Švedskom. Jedan broj naših reprezentativaca za Švedsku će krenuti sutra ujutro sa sarajevskog aerodroma, a među njima je i bugojanski dvojac Ermin Zec i Mehmed Alispahić, s kojima smo porazgovarali o predstojećim susretima.

"S velikim nestrpljenjem očekujem duele sa Švedskom i Njemačkom. Nadam se da ćemo pružiti dobre partije, te da ćemo obradovati naše navijače, koji će nas sasvim sigurno u velikom broju bodriti na oba susreta. Mislim da ova dva susreta dolaze u pravo vrijeme i da će nam isti pokazati gdje se nalzimo u ovom trenutku. Pauzu smo ja i Meho iskoristili radno, odnosno, cijelo vrijeme smo trenirali sa privatnim trenerom u Bugojnu", rekao je za SportSport.ba Ermin Zec.

Veznjak Šibenika Mehmed Alispahić u duelima sa Švedskom i Njemačkom trebao bi upisati svoje prve minute u reprezentativnoom dresu i kako sam kaže, jako je nestrpljiv.

"Moj san se ostvario. Dobio sam poziv i kada sam saznao za isti, niko od mene nije bio sretniji. Daću sve od sebe kako bi opravdao povjrenje koje mi je ukazao selektor našeg nacionalnog tima. Doista sam presretan, ali i nestrpljiv i jedva čekam debi. Ujutro rano ja i Ermin krenućemo za Sarajevo, a onda put Švedske", rekao je za naš portal Mehmed Alispahić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.