"S Piqueom sam shvatila važnost fudbala"

Shakira za inostrane medije

"S Piqueom sam shvatila važnost fudbala"

Adnan Beganović
Teme:

Kolumbijska pjevačica Shakira, koja je u vezi sa Barceloninim odbrambenim fudbalerom Gerardom Piqueom, za inostrane medije je izjavila da je tek kako je u vezi sa Piqueom shvatila zbog čega je fudbal toliko popularan.

"Otkako sam u vezi sa Gerardom shvatila sam koliko je fudbal popularan. On mlade uči poštovanju, toleranciji i disciplini, te ih tjera da nikad ne odustaju od svojih snova", izjavila je popularna pjevačica.

"Upoznala sam njegove saigrače u Barceloni i shvatila sam da su složni kao braća iako su ustvari sasvim različiti ljudi. Sve zbog iste boje dresa i nekako se nadam da će jednom i cijelo čovječanstvo funkcionirati na tom principu", dodala je Shakira.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.