Sa Alvesom pregovarali iza leđa, Mascherano rekao zbogom

Juventus bocnuo Barcelonu

Sa Alvesom pregovarali iza leđa, Mascherano rekao zbogom

D. Vejo

Čelnici Juventusa ozbiljno su se nameračili na dovođenje dva fudbalera Barcelone u svoje redove. A riječ je igraču sredine terena Jvieru Mascheranu te desnom beku Dani Alvesu.

Stara dama potvrdila je informaciju da je Dani Alves nova akvizicija Italijana, a tu činjenicu potvrđuje i to da je Brazilac obrisan sa fotografija gdje su Katalonci u novim dresovima te i to da je od ljeta slobodan igrač. Italijanski mediji pišu da je transfer dogovoren još prije nekoliko sedmice, što bi ukoliko se dokaže kao tačan podataka, bio nož u leđa Brazilca Barceloni.

Kada je Argentinac u pitanju, Mascherano je i sam jučer rekao da svemu dođe kraj što upućuje na to da je njegov odlazak iz Barcelone u predstojećem prelaznom roku sve izvjesniji.

Epilog ove situacije, biće poznat kroz nekoliko dana.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi