Sa Centrotoursom u Pariz!

Jedinstvena prilika za odlazak na istorijsku utakmicu!

Sa Centrotoursom u Pariz!

Sponzorski tekst

Za utakmicu kvalifkacija za odlazak na Evropsko prvenstvo između Francuske i Bosne i Hercegovine vlada nezapamćeno interesovanje.

Kako i ne bi, kada Zmajevi imaju priliku da protiv Tricolora izbore prvo mjesto u grupi i direktan plasman na smotru najboljih evropskih selekcija u Poljskoj i Ukrajini!

Kao i na svako gostovanje fudbalake reprezentacije Bosne i Hercegovine, tako je i za gostovanje u Parizu agencija Centrotours obezbijedila i više nego primamljive aranžamane za odlazak u Grad svjetlosti!

Najprimamljiviji aranžman Centrotoursa nudi vam nezaboravnu petodnevnu avanturu u prijestolnici Francuske za samo 435 KM!!!

08.10.-12.10.2011.

5 DANA AUTOBUSOM

Pariz – glavni grad ljubavi, svjetlosti, umjetnosti i mode!  San svih zaljubljenih, umjetnika i gurmana. “Grad – enciklopedija” u kojem svaka ulica ima bar jednu zgradu koja se nalazi u nekom priručniku historije ili umjetnosti. Za Francuze, Pariz je centar svijeta, a za ostale stanovnike planeta – metropola svih metropola!! Pariz je jedan od rijetkih gradova na koji se može asocirati sa više od deset riječi: Tour Eiffel, Champs Elysees, Notre Dame, Moulin Rouge, Louvre, Seine, L’Arc de Triomphe, Pigale, Montmartre, Disneyland,… Upravo ovdje naša reprezentacija 11. oktobra igra odlučujuću utakmicu za odlazak na Evropsko prvenstvo!!!

PROGRAM PUTOVANJA (2)

1.  DAN, SUBOTA (08.10.2011.) SARAJEVO – ZAGREB - PARIZ
Polazak autobusa sa Autobuske stanice u Sarajevu u 07.00h. Vožnja na relaciji Sarajevo-Zenica – Doboj – Bosanski Brod. Putovanje preko Hrvatske, Slovenije, Austrije i Njemačke uz usputna zadržavanja po potrebi grupe... Noćna vožnja.

2. DAN, NEDJELJA (09.10.2011.) PARIZ

Dolazak u Pariz u popodnevnim satima. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za kraći odmor. U predvečernjim satima slijedi zajednički odlazak grupe metroom u „Latinski kvart“ (Quartier Latin) – jedan od najživopisnijih dijelova Pariza sa bezbroj restorana, jazz klubova, uličnih štandova, knjižara... Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.

3. DAN, PONEDJELJAK (10.10.2011.) PARIZ

Doručak. Polazak na panoramsko razgledanje grada autobusom, uz pauze za fotografiranje: Trg nacije – Trg Bastille – Trg republike – Veliki Bulevari – Montmartre – Pigalle – Opéra – Louvre – Trg Concorde s kojeg se pruža predivan pogled na Jelisejska polja, jednu od najljepših avenija na svijetu koja povezuje Slavoluk pobjede (Arc de Triomphe) sa Trgom Concorde – Trg Trocadéro s kojeg se pruža najbolji pogled na Eiffefelov toranj – Les Invalides, kompleks zgrada u kojima se nalazi vojni muzej i sarkofag Napoleona Bonaparte. Slobodno vrijeme. Naveče fakultativni odlazak na jednosatnu romatničnu vožnju brodićem „Bateaux Parisien“ nakon koje slijedi posjeta Ajfelovom tornju uz fascinantnu panoramu Pariza noću...Povratak u hotel. Noćenje.

4. DAN, UTORAK (11.10.2011.) PARIZ (UTAKMICA!!!)

Doručak. Slobodno vrijeme za samostalni obilazak grada i posjetu najpoznatijim shoping centrima i ekskluzivnim robnim kućama „Galeiries Lafayete“ i „Printemps“. Slobodno vrijeme do zajedničkog polaska na utakmicu koja će biti odigrana na stadionu „Stade de France“ kapaciteta 81.000 gledalaca. Utakmica! Nakon utakmice slijedi povratak prema BiH. Noćna vožnja.

5. DAN, SRIJEDA (12.05.2011.) PARIZ – DISNEYLAND - SARAJEVO
Vožnja kroz Austriju, Sloveniju i Hrvatsku uz usputne pauze po potrebi grupe. Dolazak u BiH u večernjim satima.

CIJENA: 435,00 KM

U cijenu je uključeno:
- Autobuski prijevoz modernim Centrotransovim autobusima na relaciji Sarajevo-Pariz-
Sarajevo,
- 2 noćenje sa doručkom u 1/2 sobi u hotelu 2+*/3* u gradskoj zoni Pariza,
- Usluge pratioca grupe u ime agencije i kompletna organizacija putovanja

U cijenu nije uključeno:
- Obavezno PZ osiguranje 10,00 KM,
- Doplata za dodatno sjedište u autobusu 150,00 KM,
- Doplata za sjedište broj 3 i 4 u autobusu 100,00 KM/sjedište
- Doplata za 1/1 sobu 149,00 KM
- Fakultativni izleti i ulaznice za muzeje i metro ulaznice
- Ulaznica za utakmicu (obezbjeđuje agencija)

* Kalkulacija rađena na bazi 45 putnika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.