Sa Centrotransom i SportSport.ba u Albaniju!

Nagradna igra za naše čitaoce: Svi u Tiranu!

Sa Centrotransom i SportSport.ba u Albaniju!

Sponzorski tekst

Centrotrans i SportSport.ba nagrađuju jednog čitaoca putovanjem na utakmicu 3. kola kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini između Albanije i Bosne i Hercegovine u Tirani 8. oktobra.

Agencija Centrotrans ponovo je pripremila navijačima fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine najpovoljniji program odlaska na utakmicu Zmajeva, pa je tako obezbijeđen odlazak u Tiranu u tri aražmana.

Centrotrans je u saradnji sa najčitanijim sportskim portalom u Bosni i Hercegovini i Balkanu, SportSport.ba, odlučio nagraditi jednog čitaoca naše stranice nagradnim putovanjem na utakmicu kvalifikacija između Albanije i Bosne i Hercegovine koja je na programu u Tirani 8. oktobra.

Kako bi učestvovali u ovoj nagradnoj igri potrebno je da odgovorite na nagradno pitanje koje glasi:

NAJBOLJI STRIJELAC FUDBALSKE REPREZENTACIJE BOSNE I HERCEGOVINE U MINULIM KVALIFKACIJAMA ZA ODLAZAK NA SVJETSKO PRVENTSVO BIO JE:

a) Edin Džeko
b) Vedad Ibišević
c) Zvjezdan Misimović

Svoje odgovore šaljite na e-mail: [email protected]

Idemo u Tiranu bodriti Zmajeve!

Program putovanja avionom

1.  DAN, ČETVRTAK (07.10.2010.) SARAJEVO – TIRANA

Okupljanje putnika na Sarajevskom aerodromu u 09.30h. Let za Tiranu u 10.00h. Po dolasku na aerodrom „Majka Tereza“ u Tirani, slijedi transfer do hotela. Smještaj u hotel. Slijedi polazak na fakultativno razgledanje sada već milionske Tirane u pratnji vodiča na bosanskom jeziku: Opera, Sulejman-pašina džamija, Parlament, centralni trg Skender-beg... slobodno vrijeme. Nakon kratkog odmora slijedi odlazak na 20-minutnu vožnju žičarom do planine Dajti odakle se pruža nezaboravan pogled na Tiranu. Slobodno vrijeme za fotografiranje i osvježenje u nekom od restorana. Slijedi povratak u hotel. Naveče zabava u nekom od brojnih klubova. Noćenje.

2. DAN, PETAK (08.10.2010.) TIRANA
Doručak. Slijedi polazak na fakultativni obilazak čuvenog grada Kruje – rodnog mjesta albanskog nacionalnog heroja Skender-bega. Po dolasku u Kruje slijedi šetnja starom čaršijom i obilazak muzeja posvećenog Skender-begu. Ovdje se čuvaju brojni vrijedni predmeti iz albanske historije. Slobodno vrijeme za kupovinu. Slijedi povratak u Tiranu i druženje sa brojnim navijačima Bosne i Hercegovine na glavnom gradskom trgu. Utakmica. Slobodno vrijeme. Noćenje.

3. DAN, SUBOTA (09.10.2010.) TIRANA - SARAJEVO
Doručak. Slobodno vrijeme do polaska na aerodrom. Slijedi let za Sarajevo i dolazak u Sarajevo u popodnevnim satima.

CIJENA:
Hotel 3* = 699,00 KM
Hotel 4* = 755,00 KM (Chateau Linza)*
Hotel 4* = 799,00 KM (Tirana Internacional)**
Hotel 5* = 895,00 KM (Sheraton)***


U cijenu je uključeno:
- Avio prijevoz na relaciji Sarajevo-Tirana-Sarajevo,
- 2 noćenje sa doručkom u 1/2 standard sobi u hotelu po izboru,
- Usluge pratioca grupe i kompletna organizacija putovanja,

U cijenu nije uključeno:
- Ulaznica na utakmicu,
- Aerodromske takse 150,00 KM,

* Doplate: 1/1 soba 100,00 KM;  ** Doplate: 1/1 standard soba 150,00 KM; 1/1 De Lux soba 200,00 KM; De Lux ½ soba 50,00 KM/osoba, De Lux executive suite 390,00 KM.
*** Doplate: 1/1 soba 300,00 KM.


Autobus

PROGRAM PUTOVANJA (2)

1.  DAN, ČETVRTAK (07.10.2010.) SARAJEVO – PODGORICA
Polazak autobusa ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu u 20.00h. Vožnja luksuznim Centrotransovim autobusima na relaciji Sarajevo-Foča-Podgorica-Skadar-Tirana. Noćna vožnja.

2. i 3. DAN, PETAK I SUBOTA (08 i 09.10.2010.) TIRANA
Dolazak u Tiranu u jutarnjim satima. Slobodno vrijeme za razgledanje grada i druženje sa brojnim bh navijačima. Utakmica na stadionu Qemal Stafa kapaciteta 20.000 gledatelja. Nakon završetka utakmice slijedi povratak u BiH. Dolazak u Sarajevo u subotu u prijepodnevnim satima.

CIJENA: već od 99,00 KM

PROGRAM PUTOVANJA (3)

1.  DAN, ČETVRTAK (07.10.2010.) SARAJEVO – PODGORICA - TIRANA
Polazak autobusa ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu u 20.00h. Vožnja luksuznim Centrotransovim autobusima na relaciji Sarajevo-Foča-Podgorica-Skadar-Tirana. Noćna vožnja.

2. DAN, PETAK (08.10.2010.) TIRANA
Dolazak u Tiranu u jutarnjim satima. Slobodno vrijeme. Slijedi smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za razgledanje grada i druženje sa brojnim bh navijačima. Utakmica na stadionu Qemal Stafa kapaciteta 20.000 gledatelja. Nakon završetka utakmice i pobjede slijedi slavlje na ulicama Tirane i zabava do duboko u noć. Noćenje.

3. DAN, SUBOTA (09.10.2010.) TIRANA – SARAJEVO
Doručak. Nakon doručka slijedi povratak prema BiH uz usputni kratki obilazak Skadra i Podgorice. Dolazak u Sarajevo u ponoćnim satima.

CIJENA: već od 149,00 KM

U cijenu je uključeno:
- Autobuski prijevoz na relaciji Sarajevo-Tirana-Sarajevo,
- 1 noćenje sa doručkom u 1/2 sobi u hotelu 3*
- Usluge pratioca grupe i kompletna organizacija putovanja

U cijenu nije uključeno:
- Ulaznica na utakmicu

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti