Sa Centrotransom na Allianz Arenu!

Bayern - Hoffenheim, 12. februar

Sa Centrotransom na Allianz Arenu!

Sponzorski tekst

Na slavnoj Allianz Areni u Minhenu 12. februara, u okviru 22. kola njemačke Bundeslige, gostuju reprezentativci Bosne i Hercegovine Vedad Ibišević i Sejad Salihović sa svojom ekipom Hoffenheima.

Biće to istinski fudbalski spektakl, a Centrotrans vam pruža JEDINSTVENU priliku da sa tribina velelebnog zdanja kakva je Allianz Arena u Minhenu podržite naše Zmajeve Ibiševića i Salihovića u dresu Hoffenheima!

Centrotrans je svojim korisnicima omogućio dva programa putovanja na utakmicu Bayern - Hoffenheim po jedinstvenim cijenama, autobuskom i avionskom linijom!

PROGRAM PUTOVANJA

1.  DAN, PETAK (11.02.2011.) SARAJEVO – MINHEN
Okupljanje putnika na Autobuskoj stanici u Sarajevu. Polazak autobusa u 06.30h. Putovanje na relaciji Sarajevo - Zenica – Bosanski Brod – Zagreb - Maribor – Minhen uz usputne pauze po potrebi grupe. Dolazak u Minhnen oko 21.00h. Smještaj u hotel. Noćenje.

2. DAN, SUBOTA (12.02.2011.) MINHEN (UTAKMICA!!)
Doručak. Nakon doručka slijedi fakultativno razgledanje grada: Marienplatz, Viktualienmarkt, srednjevekovna gradska kapija, Isar Tor, Frauen Kirche, Olimpijski park, engleski park, BMW svijet.... Polazak na utakmicu na popularnoj Allianz Areni kapaciteta 69.000 mjesta.  Utakmica u 15.30h. Nakon utakmice povratak prema BiH uz pauzu u jednom od najvećih shoping centara u Minhenu.

3. DAN, NEDJELJA (13.02.2011.) MINHEN - SARAJEVO
Dolazak u Sarajevo u jutarnjim satima.

CIJENA: 229,00 KM

U cijenu je uključeno:
- Bus prijevoz modernim Centrotransovim autobusom na relaciji Sarajevo -Minhen -Sarajevo,
- 1 noćenje sa doručkom u ½ sobi u hotelu 3* u Minhenu,
- Usluge pratioca grupe i kompletna organizacija putovanja

U cijenu nije uključeno:
- Ulaznica na utakmicu (agencija obezbjeđuje uz doplatu od 10-80,00 KM u ovisnosti o raspoloživosti ulaznica u trenutku rezervacije putovanja)
- Fakultativni izleti i ulaznice,
- Obavezno PZ osiguranje 6,00 KM
* Doplata za 1/1 sobu 40,00 KM.
* Kalkulacija rađena na bazi minimalno 40 putnika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.