Sa Centrotransom u Bratislavu

Zmajevi gostuju u Slovačkoj

Sa Centrotransom u Bratislavu

Sponzorski tekst

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u srijedu 17. novembra gostuje u Bratislavi u prijateljskoj utakmici kod selekcije Slovačke.

Centrotrans vas vodi u Bratislavu, kao i na sva dosadašnja gostovanja Zmajeva, u jedinstvenoj ponudi koju je teško odbiti.

Neki Bratislavu s razlogom zovu Partyslava. Svi znaju da je stari, lijepi srednjeevropski grad. Ako do sad niste posjetili
Bratislavu, pođite s nama, a ako jeste, ponovite doživljaj.

Program putovanja

1.  DAN, SRIJEDA (17.11.2010.) SARAJEVO – BEČ – BRATISLAVA (UTAKMICA!)
Okupljanje putnika na Sarajevskom aerodromu u 06.15h. Let za Beč u 07.15h. Dolazak u Beč u 08.40h. Slijedi vožnja do Bratislave. Po dolasku u Bratislavu panoramsko razgledanje grada: tvrđava, Katedrala sv. Martina, Mihaelova kapija, Starogradski trg sa Rolandovom fontanom, Palata Grasalković... Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme do polaska na stadion. Utakmica na stadionu Pasienky kapaciteta 12.000 sjedećih mjesta. Povratak u hotel. Noćenje.

2. DAN, ČETVRTAK (18.11.2010.) BRATISLAVA – PEZINOK
Doručak. Nakon doručka slijedi fakultativni odlazak do tvrđave Devin smještene na samom ušću rijeke Morave u Dunav. Tvrđavu koja predstavlja simbol otpora Slovaka prema osvajačima Napoleonove trupe su razorile 1809.g... Poslijepodne fakultativno odlazak do regije Modra, poznate po proizvodnji vina; obilazak vinskog podruma u centru regije – gradiću Pezinok.  Povratak u Bratislavu. Slobodno veče. Noćenje.

3. DAN, PETAK (19.11.2010.) BRATISLAVA - BEČ - SARAJEVO
Doručak. Nakon doručka slijedi polazak prema Beču. Po dolasku u Beč slijedi panoramsko razgledanje grada: Ring, Opera, Parlament, Hofburg, UNO City, Dunavski toranj, Hundertwassehaus, Katedrala sv. Stefana... Slobodno vrijeme u centru grada za razgledanje i kupovinu. Transfer do aerdroma. Let za Sarajevo u 20.30h. Dolazak u Sarajevo u 21.40h.

CIJENA: 650,00 KM

U cijenu je uključeno:
- Avio prijevoz na relaciji Sarajevo-Beč-Sarajevo,
- 2 noćenje sa doručkom u 1/2 sobi u hotelu 4* u Bratislavi
- Bus transferi Beč-Bratislava-Beč-aerodrom,
- Usluge pratioca grupe i kompletna organizacija putovanja
- Panoramsko razgledanje Beča

U cijenu nijje uključeno:
- Aerodromske takse 70,00 KM,
- Troškovi vize i PZ osiguranje 75,00 KM, fakultativni izleti
- Ulaznica za utakmicu,
- Doplata za 1/1 sobu 120,00 KM

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.