"Sa Cvetkovićem ću se vidjeti na sudu"

Direktor Borca odbacio sve optužbe

"Sa Cvetkovićem ću se vidjeti na sudu"

Adnan Beganović

Današnja press konferencija u Banja Luci bila je i više nego zanimljiva. Naime, sada već bivš trener banjalučkog premijerligaša Zvezdan Cvetković iznio je niz teških optužbi na račun direktora kluba Radmila Šipovca.

SportSport.ba kontaktirao je prozvanog Šipovca, koji je optužbe nazvao nebuloznim i istakao je da će se sa  bivšim trenerom uskoro vidjeti na sudu.

"Sve su to najobičnije laži. Cvetković je pao na sportskom planu, pa sada na razne načine pokušava da se osveti prije svega Borcu i meni kao direktoru kluba. Pomalo mi je žao ljudi koji su ga doveli u klub, no želim naglasiti da  je otkaz dobio samo radi loših rezultata", ističe Šipovac i dodaje:

"To su najveće gluposti koje sam čuo u životu. Cvetković je otišao u Zagreb i danima je  smišljao podvale kako bi naštetio klubu. Taj čovjek je danas Zvezdan, a sutra Zvjezdan i to najbolje govori o njegovom karakteru. Ponavljam, sve što je rekao i slagao je."

Šipovca su posebno nalljutile optužbe koje je na njegov račun iznio Cvetković, a vezane su za transfer Bučana.

"To me posebno razočaralo. Reći tako nešto je stvarno dno dna. Pa ja sam insistirao na dolasku Avdukića u Borac i mislim da sam time sve rekao. Kunem se djecom da to nisam rekao za Bučana. Na kraju želim poručiti da ćemo se ja i Cvetković vidjeti na sudu", zaključio je direktor Borca."

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.