Sa Ganom u 17:30 na Koševu

Zmajevi se sutra okupljaju

Sa Ganom u 17:30 na Koševu

Prijateljska utakmica reprezentacije Bosne i Hercegovine sa selekcijom Gane odigraće se u srijedu na stadionu "Asim Ferhatović Hase" sa početkom u 17:30 sati.

Dugo najavljivana, odgađana, pa ponovo dogovarana prijateljska utakmica reprezentacije Bosne i Hercegovine u terminu od 3. marta odigraće se na našem najvećem stadionu, "Asim Ferhatović Hase" na Koševu u srijedu, sa početkom u 17:30 sati.

Delegirane su i sudije za ovu utakmicu, pa će pravdu tako dijeliti sudije iz Hrvatske, u sastavu Damir Batinić (glavni sudija), te pomoćnici Tomislav Petrović i Darko Novoselnik. Četvrti sudija će biti Rusmir Mrković.

Okupljanje reprezentacije Bosne i Hercegovine zakazano je za sutra do 13 sati u hotelu Hercegovina na Ilidži, a selektor Zmajeva za ovu utakmicu pozvao je slijedeće igrače: Kenan Hasagić, Asmir Begović, Emir Spahić, Safet Nadarević, Sanel Jahić, Boris Pandža, Džemal Berberović, Zvjezdan Misimović, Samir Muratović, Elvir Rahimić, Dario Damjanović, Sejad Salihović, Miralem Pjanić, Haris Medunjanin, Edin Džeko, Zlatan Muslimović, Vedad Ibišević, Admir Vladavić, Ermin Zec, Senijad Ibričić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.