Sa Petrolom na finale Lige prvaka u fudbalu

Petrol BH Oil Company najavio je početak nagradne igre

Sa Petrolom na finale Lige prvaka u fudbalu

Sponzorski tekst
Teme:

Petrol BH Oil Company, u periodu od 05.03. do 25.04.2009. godine organizira nagradnu igru "Natoči za finale Lige prvaka" za sve kupce na Petrolovim benzinskim stanicama u Bosni i Hercegovini.

Pet najsretnijih učesnika nagradne igre očekuje odlazak na finale Lige prvaka u fudbalu koje će se održati u Rimu 27. maja 2009. godine.

Tim povodom na Petrolovoj benzinskoj stanici u sarajevskom naselju Otes jučer je upriličena konferencija za medije na kojoj su predstavljena pravila nagradne igre i najavljen njen početak.

PetrolNatoči za finale Lige prvakaPravo učešća u nagradnoj igri imaju svi kupci, bilo kojeg proizvoda, na 37 Petrolovih benzinskih stanica širom BiH.

Predstavnik Petrol BH Oil Company, gospodin Mesud Ljuhar, sa velikim zadovoljstvom je pozvao sve Petrolove vjerne kupce, ali i one koji će to tek postati, da učešćem u ovoj nagradnoj igri ostvare san svih ljubitelja fudbala i dožive euforiju i vrhunski fudbal u Rimu na finalu Lige prvaka.

Krajem aprila bit će poznata imena 5 najsretnijih dobitnika koji će biti jedni od rijetkih koji će imati priliku da prisustvuju najboljem izdanju evropskog fudbala u 2009. godini.

O kompaniji Petrol BH Oil Company više na www.petrol.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.