Sa Škorom smo najjači u BiH

Milan Muminović i bolestan igra

Sa Škorom smo najjači u BiH

Najveći junak pobjede nad Travnikom bio je nogometaš Sarajeva Milan Muminović. Iako je bio u bolovima, stisnuo je zube i zabio za poravnanje.

"Da, nastupio sam protiv Travnika bolestan. Imao sam trovanje stomaka. Ipak, stisnuo sam zube i htio sam odigrati utakmicu, jer sam znao koliko nam znači pobjeda. Morali smo se vratiti na pobjedničku stazu, mislim da smo svi odigrali dobro i da smo zasluženo pobjedili", kaže Muminović.

Nogometaši Sarajeva nastavili su pripreme u Vitezu i tamo će puniti baterije za nastavak prvenstva. Muminović se, međutim, nije priključio saigračima na pripremama.

"Nisam otišao na mini pripreme zbog bolesti. Ali ću biti spreman za nastup protiv Laktaša, gdje očekujem sigurnu pobjedu. Pobjeda u tom meču će nas vratiti prema vrhu Premijer lige. Sigurno veliko ohrabrenje predstavlja vraćanje Alena Škore. S njim smo puno jači i mislim da imamo sada najjaču ekipu u ligi".

Reprezentacija BiH danas igra sa Armenijom, a u srijedu sa Turskom. Šta mislite, kako ćemo proći?

"U zraku se osjete pozitivne vibracije i svi vjerujemo u naše Zmajeve. Selektor je napravio zaista dobar posao od kako je došao. Ja očekujem šest bodova iz dvije utakmice. Nekako sam siguran da će naša država otići na Svjetsko prvenstvo, a možda i ja budem na tom putu", rekao je Milan Muminović za SportSport.ba.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije