Sa Zmajevima u Švedsku i Njemačku!

Jedinstvena ponuda Centrotransa

Sa Zmajevima u Švedsku i Njemačku!

SportSport.ba

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine 29. maja u Štokholmu igra prijateljsku utakmicu sa odgovarajućom selekcijom Švedske.

Edin Džeko protiv Zlatana Ibrahimovića, Miralem Pjanić protiv Kima Kaalstroma! Spektakl će u svakom slučaju biti zagarantovan!

Kao i predhodne utakmice fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, i u Švedsku putujte u aranžmanu Centrotransa. Centrotrans je omogućio organizovan odlazak navijača BiH u Švedsku, gdje će našim Zmajevima biti potrebna podrška sa tribina. Iz tog razloga, iskoristite ponudu Centrotransa, koji se već pokazao kao sjajan organizator odlaska na utakmice reprezentacije BiH i bordite naše Zmajeve.

Centrotrans je za Vas obezbijedio četverodnevni aranžman. Polazak iz Sarajeva je planiran za 27. maj, dok je povratak iz Štokholma 30. maja.

1. dan  (četvrtak, 27. maj 2010)
Okupljanje putnika na Aerodromu Sarajevo u 08:00 sati. Polijetanje aviona na relaciji Sarajevo –Štokholm u 09.45h. Dolazak u Štokholm u 12.45h. Slijedi transfer do hotela. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

2. dan,  (petak, 28. maj 2010)
Doručak. Slijedi polazak na fakultativni obilazak grada u pratnji profesionalnog vodiča. U toku dana obići ćemo Gradsku vijećnicu gdje se svake godine održava dodjela Nobelove nagrade, Stari grad, Kraljevske palate, arheološko nalazište Birka, TV toranj Kaknas, štokholmsku katedralu Storkyrkan... Slobodno vrijeme. Noćenje.

3. dan, (subota, 29. maj 2010)
Doručak. Fakultativno odlazak u Skansen - najstariji svjetski muzej na otvorenom sa preko 150 autentičnih starih kuća, vetrenjača i crkava. Ovdje se nalazi i veliki zoo park.  Slobodno vrijeme do polaska na utakmicu. Utakmica. Povratak u hotel. Noćenje.

4. dan, (nedjelja 30. maj 2010)
Doručak. Slobodno vrijeme do polaska na aerodrom. Let za Sarajevo u 14.50h, dolazak u Sarajevo u 17.45h.

Cijena kompletnog aranžmana je 899 KM.

U cijenu je uključeno:
- Avio prijevoz na relaciji Sarajevo-Štokholm-Sarajevo,
- Smještaj u hotelu sa četiri zvijezdice u Štokholmu na bazi tri noćenja sa doručkom,
- Bus transferi aerodrom-hotel-aerodrom i hotel-stadion-hotel,
- Usluge pratioca grupe i kompletna organizacija putovanja

U cijenu nije uključeno:
- Ulaznica na utakmicu,
- Švedska viza i PZ osiguranje, apt takse
- Doplata za 1/1 sobu 180,00 KM

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.