Šabanović: Borbenom igrom do pozitivnog rezultata

Slavija domaćin Sarajevu

Šabanović: Borbenom igrom do pozitivnog rezultata

Slavija je do samog finiša u Mostaru na gostovanju kod Veleža imali bod u džepu, ali je koncentracija ipak popustila, pa se tim Dragana Radovića u Lukavicu vratio kratkih rukava.

Drugo kolo donosi gostovanje Sarajeva na stadionu u Istočnom Sarajevu, što je također jedan od derbija kola.

“Možemo napraviti iznenađenje i savladati Sarajevo, koje je u posljednje vrijeme pratilo dosta problema. Pobjedili su Zrinjski na otvaranju, ali mislim da kriza kod njih još uvijek nije postala stvar prošlosti. Potrudit ćemo se i borbenom igrom pokušati do pozitivnog rezultata,” najavio je novi fudbaler Slavije Vedad Šabanović, koji je ovog ljeta angažovan iz GOŠK-a.

Za razliku od prethodne utakmice, Dragan Radović će protiv Sarajeva moći računati na kompletan igrački kadar. U kombinaciji za meč naći će se i Osman, Oglečevac te Mitrović koji nisu nastupili u Vrapčićima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.