Šabanović: Možemo iznenaditi na Koševu

Slavija gost Sarajeva

Šabanović: Možemo iznenaditi na Koševu

Sa novim trenerom na klupi tim Slavije iz Istočnog Sarajeva danas će se suprostaviti Sarajevu na našem najvećem stadionu.

Iako domaći tim ima etiketu favorita, igrači Slavije najavljuju da na Koševo dolaze bez bijele zastave.

"Sve što je Sarajevo u dosadašnjem dijelu prvenstva ostvarilo vrijedno je svakog respekta i poštovanja. Godinama su u vrhu, i ove sezone pretenduju na titulu, a u posljednje vrijeme igraju dosta dobro. Imaju ulogu favorita, ali se ne predajemo unaprijed," kaže fudbaler Slavije Vedad Šabanović.

"Ukoliko odigramo borbeno i angažovano od prvog do posljednjeg minuta vjerujem da možemo iznenaditi Sarajevo i tako nadoknaditi izgubljeno protiv Veleža u prošlom kolu," dodao je Šabanović.

Optimizam pred današnju utakmicu Slaviša Božičić, novi trener Slavije može graditi i na podatku da može računati na kompletan igrački kadar koji je zatekao po dolaskuu Lukavicu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti