Šabanović: Nemamo izbora, moramo pobijediti

Biti ili ne biti za Slaviju

Šabanović: Nemamo izbora, moramo pobijediti

Meč od velike važnosti danas će na domćem terenu igrati Slavija iz Istočnog Sarajeva, a protivnik će biti gradski rival Olimpic. 

Izabranici Dragana Radovića u malom gradskom derbiju imaju imperativ pobjede obzirom da eventaulni neuspjeh Slaviju kolo prije kraja može dovesti u nezavidan položaj.

„Nemamo izbora, moramo pobijediti Olimpic i u miru dočekati posljednje kolo. Nadam se da će nam i rezultati direktnih konkurenata ići na ruku,“ kaže lijevi bek Slavije Vedad Šabanović i dodaje:

„Naš današnji protivnik u posljednje vrijeme ne igra u dobroj formi, ali nikada ih ne treba otpisati. Oslabljeni jesu, ali i takvi imaju u timu nekoliko odličnih pojedinaca. Moramo danas zbiti redove i pobijediti.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.