Šabanović pred Zrinjski: Nadamo se najboljem

Slavija u nezavidnoj situaciji

Šabanović pred Zrinjski: Nadamo se najboljem

Oduzimanjem tri boda uz nekoliko negativnih rezultata u proljetnom dijelu prvenstva Slavija se dovela u nezavidnu situaciju.

Sedam kola prije kraja tim Slaviše Božičića nalazi se na 12. mjestu sa pet bodova više od ugroženog Rudara.

U Lukavici će danas gostovati pretendent na sami vrh, tim Zrinjskog.

„Teška utakmica bez ikakve sumnje. Protivnik koji igra kvalitetan fudbal i koji u posljednje vrijeme niže pobjede. Neće biti lako, ali smo svi u klubu optimisti i nadamo se najboljem,“ kaže lijevi bek Slavije Vedad Šabanović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nedavno je tim iz Istočnog Sarajeva na svom stadionu ugostio Željezničar, a meč je završen neriješenim rezultatom.

„Protiv Željezničara smo odigrali dobru utakmicu, ali na kraju nismo nagrađeni sa tri boda. Ni sa bodom nismo bili nezadovoljni. Danas se nadamo punom plijenu koji bi vratio mir pred samu završnicu prvenstva, posebno ukoliko bi se poklopili rezultati na ostalim terenima,“ dodao je Šabanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.