Šabanović: Spremni dočekujemo nastavak sezone

Slavija pred Travnik

Šabanović: Spremni dočekujemo nastavak sezone

Fudbaleri Slavije osim u Istočnom Sarajevu zalet za skraćeni dio sezone u Premijer ligi hvatali su i u crnogorskom gradiću Baru. 

Odigrano je i nekoliko prijateljskih utakmica, a atmosfera tokom priprema bila je na nivou.

„Sve je proteklo u najboljem redu. Važno je da su nas povrede zaobišle. Atmosfera je bila na nivou, i siguran sam da spremni dočekujemo nastavak sezone,“ kazao je jedan od iskusnijih igrača u timu Slaviše Božičića, Vedad Šabanović.

„Rezultati bi na pripremama sigurno bili bolji da realizacija nije zakazala. Igra u polju bila je na zadovoljavajućem nivou, a novi igrači dokazali su da će biti pojačanja za tim. Sa mnogo optimizma dočekujemo drugi dio sezone,“ dodao je Šabanović.

Slavija prvu utakmicu u nastavku sezone igra na domaćem terenu, a protivnik će biti Travnik.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.