Sabatini: Krkić je blizu prelaska u Romu

Sabatini: Krkić je blizu prelaska u Romu

Walter Sabatini, direktor Rome, potvrdio je da se klub nada da će u narednih nekoliko dana kompletirati transfer Bojana Krkića iz Barcelone.

Španski mediji već su objavili da je Krkić dogovorio sve sa Romom, no direktor rimskog kluba rekao je da još uvijek transfer nije dogovoren, mada je blizu toga.

"U Španiji kažu da je Bojan igrač Rome. Vrlo je blizu toga i realno je, ali posao nije dovršen. Nadamo se da ćemo komletirati transfer u narednih nekoliko dana", rekao je Sabatini.

Sportski direktor Rome osvrnuo se i na krilnog igrača Veleza Sarsfielda, Rickyja Alvareza.

"Alvarez je svestran igrač i njegove sposobnosti na terenu mogu donijeti prevagu. On je jak igrač kao i mnogi drugi koje pratimo", dodao je Sabatini.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.