Trener Zvijezde za SportSport.ba

Šabić: Kostur ekipe je tu, još samo da se malo dotjeramo

Edmir Škorić

U Gradačcu je Zvijezda danas ugostila drugoligaša iz Dubokog Potoka kod Srebrenika, ekipu Ingrama, pa je slavila sa visokih 4:0.

Federalni prvoligaš iz Gradačca odradio je još jednu test utakmicu i s četiri gola u nastavku došao je do visoke pobjede. Novajlije su blistale, mladi tim polako se uhodava i trener Zvijezde Nermin Šabić može da bude zadovoljan.

"Mislim da nam je utakmica poslužila upravo za ono što smo htjeli. Bilo je dobrih akcija, udaraca i možemo da budemo zadovoljni. U prvom dijelu nismo uspjeli postići gol, a kasnije se pokazala razlika u kvaliteti. S izmjenama smo ubrzali ritam i igru, a na kraju možemo biti zadovoljni što smo vidjeli od momaka koji su nastupali u drugih 45 minuta. U ovom periodu, gdje su i noge teške, možemo biti zadovoljni prikazanim", rekao je Šabić za SportSport.ba.

"Napravljeno je 90 posto ekipe i tražimo to jedno mjesto. Gledamo i s ovim mladim igračima gdje možemo najviše dobiti. Kostur je napravljen, bit će tek par sitnih promjena. Pokušaćemo i u preostale tri sedmice sve dotjerati kako bismo spremni ušli u prvenstvo", dodao je Šabić.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti