Šabić o ostavci: Ništa nije isključeno

Poraz Mladosti od Širokog

Šabić o ostavci: Ništa nije isključeno

E. Čaušević

Fudbaleri Mladosti poraženi su danas na domaćem terenu od Širokog Brijega sa 1:0 u meču petog kola Premijer lige BiH

Široki je u drugoj minuti sudijske nadoknade uspio da postigne gol i tako dođe do pobjede što je izazvalo bijes domaćih navijača koji su izviždali svog trenera Nermina Šabića dok je davao izjavu nakon meča. Šabić je priznao da nije isključeno da nakon ovog poraza naputi klupu Mladosti.

"Razumljiva reakcija nakon ovakvih rezultata, nemam šta da prigovorim. Nije isključeno da dam ostavku. Vidjet ćemo večeras šta će biti"

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi