Pomoćni trener Mladosti

Šabić: Pokušavamo otkloniti naše slabosti

Endin Čaušević, foto: T. Hebib

ŠABIĆ PRIPREMAFudbaleri Mladosti još uvijek se nalaze u Antaliji gdje se spremaju za proljetni dio Premijer lige BiH.

Pomoćni trener ove ekipe Nermin Šabić poručuje da je veoma zadovoljan dosadašnjim radom igrača ovog kluba.

"Ne samo u Antaliji, već i u Makarskoj i u Kaknju mi smo znali šta su nam slabosti i pokušali smo da to otklonimo. Smjenom trenera nametnuli smo drugi sistem igre. Posjed lopte nam je bio lošija strana, a ovi uslovi i tereni nam pomažu. Igrači su pokazali jedan zavidan nivo fizičke pripreme za ovaj period i mislim da možemo biti zadovoljni. Nadam se da ćemo otkloniti nedostatke i ako nastavimo u ovom kontinuitetu, mislim da bi to bio zavidan nivo za naše uslove", rekao je Šabić i nastavio:

"Mi ćemo pokušati izvući maksimum. Pokušat ćemo da osiguranmo Ligu 6. Idemo u svakom meču na pobjedu. Nadamo se dobrom žrijebu u Kupu. Bolje biiti sedmi nego deveti ili deseti u svakom slučaju. Pokušat ćemo otići što dalje u Kupu. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Veliki je broj bodova je u igri. Čelik je doveo nekoliko dobrih igrača i mislim da mogu uhvatiit priključak. Ako pobjede Zrinjski mislim da su njihove šanse puno veće. Mi se svi suosjećamo s njima i želim im puno sreće i da ostvare ono što je planirano. Ja trenutno radim u Mladosti i sva moja očekivanja su vezana samo za Mladost", poručio je Šabić.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti