Šabić: Predstoji nam dosta praćenja igrača

Okupljanje kadeta u Zenici

Šabić: Predstoji nam dosta praćenja igrača

S. Mlaćo

U-17“ reprezentativci Bosne i Hercegovine okupili su se juče u Trening centru NS/FS BiH u Zenici po prvi put predvođeni novim selektorom Nerminom Šabićem.

Šabić je nedavno imenovan za selektora naših kadeta, a vjeruje da će ovaj kamp dobro poslužiti.

"Novi izazov je ispred mene, ali i velika obaveza s obzirom na to da je ovo naša najuspješnija selekcija, koja je tri puta ostvarila plasman na veliko takmičenje. Predstoji nam dosta praćenja igrača. Nadam se da će nam ovaj kamp poslužiti da imamo jasniju sliku i bolji uvid u ono sa čime raspolažemo. Kada počne prvenstvo pratićemo i druge igrače i nastojaćemo da ovu bazu još proširimo“, rekao je Šabić.

Kadeti će u Zenici biti na okupu do 14. januara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti