Sada i Real želi Ozila

Velika potražnja za vezistom Werdera

Sada i Real želi Ozila

Svojim igrama na SP-u Mesut Ozil je privukao pažnju mnogih velikih klubova koji bi ga rado vidjeli u svojim redovima. Posljednji koji ga je spreman dovesti je Real, odnosno Jose Mourinho.

Portugalac je izjavio za AS kako ima namjeru pojačati vezni red i odbranu, a da u obzir dolaze isključivo mladi igrači pred kojima je budućnost. To je jedan novi projekt koji je zamislio Florentino Perez.

Mesut Ozil sa 21 godinom odličan je igrač za takav projekt. Vezista Werdera bi se tako mogao u Madridu naći s reprezentativnim kolegom Samijem Khedirom, koji je vrlo blizu potpisa za madridski klub.

Navodno je direktor Reala Jorge Valdano već poslao prvu ponudu u Bremen koja iznosi 16 miliona eura. U Realu su namjeravali dovesti Bastiana Schweingsteigera, ali je odšteta od 55 miliona eura, koliko traži Bayern, prevelika čak i za Real. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.