Sada je svima jasno zbog čega Jose Mourinho uči njemački jezik

Naredna destinacija bi mogao biti Bayern

Sada je svima jasno zbog čega Jose Mourinho uči njemački jezik

E. Čaušević

Portugalski stručnjak Jose Mourinho još uvijek se nalazi bez posla nakon što je krajem prošle godine dobio otkaz u Manchester Unitedu.

Mourinho je sredinom decembra prošle godine dobio otkaz na Old Traffordu jer su čelnici Manchester Uniteda bili nezadovoljni rezultatima svog kluba.

Iako je Portugalac prethodnih pola godine imao nekoliko interesantnih ponuda još uvijek se bez posla jer čeka ponudu koja će biti za njega neki novi izazov u trenerskom poslu.

Mourinho je u razgovoru za Sky Sports priznao da još uvijek razmišlja o ponudama koje ima i da jednostano čeka nešto što će za njega biti dovoljno dobar izazov.

No, čini se da bi Mourinha uskoro mogli gledati u Bundesligi jer već neko vrijeme ide na časove njemačkog jezika. Mnogi smatraju da bi Mourinho mogao biti novi trener Bayerna ukoliko Niko Kovač ne bude imao dobar start sezone.

"Fali mi fudbal i to je jasno. Najteže mi je odbijati ponude, ali moram biti strpljiv i čekati onu pravu koja će za mene biti dovoljno dobar izazov. Želim da to bude klub s pravom vizijom koji gradi nešto posebno i bori se za titule. Učim njemački jezik, ali to nema veze s nekim klubovima. Niko me ne čeka ili je pokucao na moja vrata od Bundesligaša", rekao je Mourinho.

Međutim, mnogi smatraju da je Mourinho imao kontakt s čelnicima Bayerna koji čekaju povoljnu situaciju kako bi se riješili Kovača. Ni Portugalac ne prepušta ništa slučaju i već uči njemački jezik kako bi bio što spremniji ukoliko preuzme Bayern ili neki drugi klub iz Bundeslige.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bulle
Kakav Bayern nidje veze on sa Bayernom
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije