"Sada može samo šutiti"

Materazzi odgovorio Schweinsteigeru

"Sada može samo šutiti"

Adnan Beganović

Nakon utakmice Bayerna i Interna na Allianz Areni igrač minhenske momčadi Bastian Schweinsteiger je kritikovao odbrambenog igrača Intera Marca Materazzija.

"Sada znam kako se Zinedine Zidane osjećao! Ovaj igrač Intera samo je uzrokovao probleme od kako je izašao iz svlačionice. Njegovo ponašanje nije bilo profesionalno", rekao je igrač Bayerna nakon utakmice, no Materazzi mu nije ostao dužan.

"Želim samo nekoliko riječi uputiti Schweinsteigeru, koji želi da bude popularan tako što optuži nekoga za provokaciju. Sramota šta je pričao za nas tokom posljednje dvije sedmice. Govorio je o nekakvoj osveti za finale prošlogodišnje Lige šampiona. Bio je vidovit pa je vidio da ćemo igrati kao Italijani", izjavio je Materazzi na svojoj službenoj web stranici.

"Međutim, meni se čini da on zna samo lica igrača Milana. Očekujem da upozna i naša. Ako je neko provocirao, onda je to bio on. Možda je mislion na trenutak kada sam mu rekao da je možda za njega bolje da priča nakon pobjede, a ne prije same utakmice. Sad može samo da šuti", dodao je kontraverzni italijanski fudbaler.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije