Sadikovć: Izgubio sam dva boda

Trener Slobode žali za propuštenim

Sadikovć: Izgubio sam dva boda

Edmir Škorić, foto: A. Balić

Sloboda je u dva navrata vodila na Koševu, no Olimpic je oba puta stizao rezultat, te je utakmica okončana podjelom bodova (2:2).

"Izgubio sam dva boda!", kazao je ljutiti Sadiković na početku našeg razgovora, ali na kraju, ipak, priznao da je ovo dobar bod za njegovu momčad.

"Iz utakmice u utakmicu igramo sve bolje. Danas smo odigrali bolju utakmicu nego prije četiri dana na ovom istom stadionu. Ova utakmica je bila prava prvenstvena, čak četiri postignuta gola. No, mi možemo žaliti za bodovima, jer smo u dva navrata postigli golove iz igre, a oba primili nakon prekida".

"Generalno, ja kao trener, zadovoljan sam nakon svega, a vjerujem da je i moja ekipa zadovoljna. Čestitam mojim momcima na borbenosti. Mislim da imamo kapaciteta, ali nam samo treba vremena, da se još uigramo", dodaje Sadiković kojem je ovo bila treća utakmica na klupi Slobode.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.