Sadiković dobio pravo nastupa za Mladost

Potpisao ugovor u septembru

Sadiković dobio pravo nastupa za Mladost

Damir Sadiković stekao je pravo nastupa za Mladost iz Doboja kod Kaknja, potvrdili su iz kluba. 

Bivši mladi reprezentativac BiH je u Mladost stigao krajem septembra, ali nije imao pravo nastupa sve do danas, kada je zvanično registrovan kao novi igrač šestoplasirane momčadi bh. prvenstva.

Sadiković je u proteklim mjesecima trenirao s Mladosti i pripremao se za period koji predstoji, a ugovor sa ekipom koju vodi Edis Mulalić je, podsjećamo, potpisao na 18 mjeseci.

Nema sumnje da će ovaj dvadesetdvogodišnji vezni fudbaler biti pravo osvježenje u sastavu Mladosti. Iza sebe već ima 64 nastupa u elitnom bh. rangu, koje je sakupio igrajući za Željezničar u razdoblju od 2014. do 2016. godine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Uprava kluba i direktor Mladosti su u pregovorima sa još nekoliko igrača koji bi mogli biti od pomoći u drugom dijelu sezone. Kakanjski tim ima za cilj da zadrži šestu poziciju i izbori plasman u Ligu za prvaka.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi