Sadiković: Igrat ćemo još bolje

Gračanlije ispunili cilj

Sadiković: Igrat ćemo još bolje

Fudbaleri gračaničkog Bratstva „gaze“ po planu. Poslije osvojenog boda na gostovanju u Srebreniku, Gračanlije su u prošlom kolu na svom terenu savladali i konjički Igman ubjedljivim rezultatom 4:0.

„Zaista sam zadovoljan igrom, ali smatram kako možemo bolje. Momci ispoštuju svaki zadatak koji pred njih postavim, a posebno me raduje što smo popravili efikasnost“, kaže trener Gračanlija Denis Sadiković.

Tokom sedmice on će slagati kockice pred naredni susret i utakmicu s Troglavom u Livnu.

„Naš naredni rival se konsolidovao. Pobjedili su Radnički, minimalno izgubili od Jedinstva u Bihaću. Mi uvijek igramo za gol više, tako će biti u Livnu, ali i na svakoj drugoj utakmici“, kaže Sadiković.

Poslije susreta u Livnu Bratstvo dočekuje Mladost, pa ide na megdan Slobodi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.