Sadiković: Ne mogu vjerovati

A, gdje je tu fudbal

Sadiković: Ne mogu vjerovati

Adnan Beganović

Nakon što je Komitet za Takmičenje Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine odlučio da se 16. kolo igra u predviđenom terminu kontaktirali smo trenera Slobode Denisa Sadikovića koji nije krio svoje razočarenje ovakvog odlukom.

"Iznenađen i razočaran. Šta drugo da vam kažem. Ne mogu vjerovati da je donešena ovakva odluka. Ovo je samo na štetu fudbala", rekao je Sadiković za SportSport.ba i dodao:

"Pa na Tušnju ima gotovo pola metra snijega. Upravo se nalazimo na stadionu i doista ne znamo šta da činimo. Po ovakvom terenu neće se igrati fudbal, ko zna na šta će to sve ličiti. Igrači se mogu povrijediti, ali izgleda o tome niko ne razmišlja."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.