Sadiković: Nikog se ne bojimo, pa ni Širokog

Krajišnik senzacija u Kupu BiH

Sadiković: Nikog se ne bojimo, pa ni Širokog

E. Škorić

Jedna od senzacija u ovogodišnjem bh. Kupu svakako je Krajišnik. Momčad iz Velike Kladuše, trenutno prvoligaš, do četvrtfinala stigla je pobjedama nad Mramorom, no u četvrtfinalu imaju daleko teži posao.

Izabranici Denisa Sadikovića igraju dvije utakmice sa trenutnim liderom Premijer lige BiH, Širokim Brijegom.

"Široki je sigurno najkvaklitetnija ekipa u Bosni i Hercegovini, dovoljno je samo pogledati tabelu Premijer lige. Organizovan su klub, imaju strašno dobre igrače, vrhunskog trenera i sve uslove za dobre rezultate. No, Krajišnik se nikog ne boji. Poštujemo Široki, ali grat ćemo svoju igru i nećemo se predavati", govori za SportSport.ba trener Krajišnika Denis Sadiković, uz dodatak:

"Bilo bi mi drago da prvu igramo na Pecari, jer je neka blaga prednost uzvrat igrati na svom stadionu i pred svojim navijačima. Ipak, kao što sam već rekao, Krajišnik će igrati svoju igru i nadigravat će se sa Širokim. Nama je svakako čast u Velikoj Kladuši ugostiti ekipu poput Širokog Brijega".

"Činjenica je da su svi premijerligaški priželjkivali nas i Branitelj. Mi koga god da bismo dobili bilo bi nam svejedno teško, jer doista u žrijebu su sve ekipe kvalitetne. Sada ćemo raditi na tome da se dobro pripremimo za Široki i vidjet ćemo što možemo napraviti, ali se predati nećemo", za kraj će bivši trener tuzlanske Slobode.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.