Sadiković okončao još jednu epizodu

“Život ide dalje, valja tražiti posao”

Sadiković okončao još jednu epizodu

Denis Sadiković od danas nije šef stručnog štaba sarajevskog Olimpica. Poslije šest zvaničnih utakmica na kormilu Vukova, Sadiković i rukovodstvo Olimpica su postigli dogovor o prekidu saradnje.  

“Apsolutno nemam nikakvih zamjerki na period koji sam proveo u Olimpicu. Odradili smo dosta dobro pripreme, u prva tri kola proljetnog dijela Premijer lige BiH osvojili sedam bodova, ali se u narednim kolima neke stvari nisu poklopile. Svjestan sam činjenice da je takav trenerski posao. Život ide dalje, a ja moram tražiti novi angažman”, kaže Sadiković.

 

Sadiković je tekuću sezonu počeo u Krajišniku iz Velike Kladuše, mjesec dana je bio u Gradini, potom je prešao u Slobodu iz koje je u zimskoj pauzi došao u Olimpic.

 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Olimpicu i mom nasljedniku želim sve najbolje u preostalom dijelu sezone. Nadam se da će ispuniti ciljeve. Što se mene tiče malo ću predahnuti, a onda vidjeti šta i kako dalje”, kaže Sadiković.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.