Sadiković: Opuštanja ne smije i neće biti

Gračanica dočekuje Troglav

Sadiković: Opuštanja ne smije i neće biti

Adnan Beganović

U okviru 19. kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine trećeplasirana momčad prvenstva, Gračanica, na domaćem terenu će odmjeriti snage sa posljednjeplasiranim Troglavom.

Momčad iz Gračanice u ovaj duel ulazi kao apsolutni favorit, no šef struke, koji sa Bratstvom radi sjajan posao, Denis Sadiković, tvrdi da opuštanja ne smije i neće biti.

"U prošlom kolu stigli smo do zlata vrijednih bodova u Kojnicu, gdje smo s minimalnih 1:0 savladali domaću momčad, koja je kolo prije uzela bod Jedinstvu i to u Bihaću. S ta tri boda ostali smo u igri za plasman u Premijer ligu, iako to mnogima ne odgovora", za SportSport.ba govori Sadiković.

"Troglav je otpisan i takve momčadi znaju biti neugodne. Nemaju imperativa, igraju opušteno, tako da moramo biti oprezni i u utakmicu ući maksimalno ozbiljno. Dakle, opuštanja ne smije i neće biti, samo požrtvovanom igrom i ozbiljnim pristupom možemo do pobjede", dodao je šef struke momčadi iz Gračanice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.