Nakon poraza u derbiju

Sadiković: Primili smo gol iz ničega

Fudbaleri Željezničara su u okviru 13. kola BH Telecom Premijer lige doživjeli poraz na stadionu Grbavica od ljutog gradskog rivala rezultatom 2:1, a izabranicima Admira Adžema ovo je bio drugi ovosezonski poraz pred domaćom publikom.

"Ja mislim da je utakmica bila zanimljiva samo da nije bilo tih prekida, kratkih, ali ih je bilo puno. Baklje s jedne i s druge strane, problemi sa policijom, ali mislim da navijači mogu biti zadovoljni samom utakmicu. Naši mislim da ne mogu rezultatom, mada kako je dobilo Sarajevo, isto tako smo mogli dobiti i mi. Kod rezultata 1:1 imali smo mi šansu, nismo uspjeli postići gol, a onda oni iz ničega daju gol. Potom Zeljkovićev šut prolazi pored 'sastava', i to je taj detalj koji je odlučili utakmicu", kazao je mladi veznjak Željezničara, Damir Sadikovića, nakon poraza u 104. gradskom derbiju.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti