Sadiković: Respekt Rudaru, ali bodovi ostaju u Kladuši

Krajišnik dočekuje Rudar

Sadiković: Respekt Rudaru, ali bodovi ostaju u Kladuši

A. Beganović

U okviru 21. kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine sutra će Krajišnik u Velikoj Kladuši dočekati momčad Rudara iz Kaknja.

Za Krajišnik je ovo jedna od najbitnijih utakmica u sezoni jer pobjedom bi izabranici Denisa Sadikovića pobjegli iz opasne zone.

"Pred nama je prva od pet meč lopti na domaćem terenu, a niti jednu ne smijemo ispustiti. U teškoj smo situaciji, ali imamo kvalitet i siguran sam da ćemo to pokazati u duelu sa Rudarom", istako je za naš portal trener Krajišnika, Denis Sadiković.

"I u Bugojnu smo dobro odigrali, iako smo poraženi. Očekujem dobru fudbalsku predstavu, veliku podršku s tribina i našu pobjedu. Respektujemo Rudar, čije ambicije su Premijer liga, ali na bodove u Velikoj Kladuši mogu zaboraviti. Siguran sam da će moji izabranici ostaviti srce na terenu, te da ćemo doći do pobjede koja će nas približiti našem cilju, a to je ostanak u Prvoj ligi Federacije", dodao je Sadiković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.