Sadiković: Tri boda su velika, sad idemo dobiti Čapljinu

Velika pobjeda Krajišnika

Sadiković: Tri boda su velika, sad idemo dobiti Čapljinu

A. Beganović

U 17. kolu Pve lige Federacije Bosne i Hercegovine Krajišnik je u Velikoj Kladuši sa 2:1 savladao Budućnost iz Banovića.

Izabranici Denisa Sadikovića došli su do zlata vrijedne pobjede protiv Budućnosti, no šef stručnog štaba Krajišnika nije prezadovoljan sa onim što su njegovi izabranici pokazali u ovom susretu.

"Potvrdili smo bod iz Srebrenika i to nam je u ovom trenutku najvažnije. Igrali smo protiv kvalitetne momčadi, pa su bodovi s toga još važniji, ali iskreno, mislim da možemo mnogo više. Pod pritiskom smo, ali sada nam je malo lakše", za SportSport.ba je istakao šef struke momčadi iz Velike Kladuše, Denis Sadiković.

"U narednom kolu idemo na noge Čapljini, biće teško, no vjerujem svojim izabranicima. Idemo na pobjedu i Krajišnik će u svakom susretu ići na tri boda", dodao je Sadiković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti