Sadiku u narednim danima donosi odluku

Povezivao se sa Željezničarom

Sadiku u narednim danima donosi odluku

Mladi bh. fudbaler Rijad Sadiku u potrazi je za novim klubom nakon što je okončao epizodu u Belgiji.

Kao veliki talenat Sadiku je u januaru 2018. godine iz Sarajeva otišao u Mouscron, međutim spletom okolnosti u ovom klubu se nije naigrao i nedavno je raskinut ugovor.

Prethodnih dana se činilo da će Sadiku karijeru nastaviti u Željezničaru s čijim je trenerom Amarom Osimom razgovarao u nekoliko navrata, ali taj transfer je, po svemu sudeći, daleko od realizacije s obzirom da su se Plavi u međuvremenu okrenuli drugim rješenjima.

"Razgovarao sam u proteklom periodu sa Željezničarom, postoji interes, ali još čekam da vidim šta će biti od cijele priče", kaže nam Sadiku koji, kako tvrdi, ima još nekoliko opcija na stolu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Javljaju se i neki klubovi iz inostranstva, ima opcija. Ovih dana bih trebao donijeti konačnu odluku."

Sadiku je za seniorski tim Mouscrona u proteklom periodu odigrao tek tri utakmice.

Top Komentari

Grohot
Odustao je od zelje, ode momak u Mostar. Provjeren info
5 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi