Momenti straha za 20 miliona ljudi: Maneu se desilo noćna mora svakog fudbalera!

Sitaucija je i više nego zabrinjavajuća

Momenti straha za 20 miliona ljudi: Maneu se desilo noćna mora svakog fudbalera!

Admin Čaušević

Postoje trenuci u karijeri koje želi izbjeći svaki fudbaler, posebno onaj koji je u očima nacije istinski heroj i pravi vođa na terenu. Ako je to s nekim slučaj u današnje doba to je definitivno Sadio Mane.

Mane je bio starter u utakmici Bayerna protiv Werdera, ali njegov meč je trajao 20 minuta. Desilo mu se ono što svakako nije želio te je 20-ak miliona Senegalaca automatski bacio u očaj.

Naime, Mane je u jednom trenutku samo sjeo na teren, a nakon ukazane ljekarske pomoći jedan od najboljih igrača današnjice je zamijenjen jer nije mogao nastaviti igru.

Svemu je prethodolio nekoliko duela sa igračima gostiju iz Bremena te se čini da se radi istegnuću mišića.

Do Svjetskog prvenstva je ostalo manje od dvije sedmice i već sada je jasno da je nastup Manea na turniru u Kataru pod velikim znakom pitanja.

Oglasi

Sjajni ofanzivac je trebao glavna uzdanica popularnih Lavova Tarange, međutim sada je upitno da li će uopšte nastupiti na najvažnijem sportskom događaju godine.

Senegalci će na Mundijalu igrati u grupi sa Nizozemskom, Katarom i Ekvadorom, a turnir će otvoriti utakmicom protiv Nizozemaca 21. novembra. 

Mane je u ovoj godini osvojio Afrički kup nacija sa svojom zemljom, u baražu je izbacio Egipat Muhameda Salaha i Mundijal u Kataru mu je trebao biti na neki način reprezentativna kruna karijere.

Umjesto da se raduje sada će 30-godišnjak prepoznatljiv po svom dobročinstvu biti u strahu jer na kraju možda ništa ne bude od nastupa na Svjetskom prvenstvu. 

Jedan od najboljih igrača današnjice je igrao već sa Senegalom i to na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Sada se nadao iskoraku i prolasku grupne faze, ali kako stvari stoje primoran je da strepi.

Top Komentari

Bernadetta
Dobro došli na najbolji seks sajt za upoznavanje - - - Hot24.pw
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi