Sagna: Fabregas želi u Barcelonu

Sagna: Fabregas želi u Barcelonu

Bacary Sagna, desni bek Arsenala, potvrdio je da Francesc Fabregas želi preći u Barcelonu, a istakao je da se nada da će Samir Nasri ostati na Emiratesu.

Fabregas se stalno povezuje sa Barcelonom, a Sagna je rekao da španski veznjak želi preseliti na Nou Camp, te da razumije njegovu želju.

"Mogu reći da je istina da Fabregas želi preći u Barcelonu. Želi se vratiti u svoju zemlju, svoj grad, gdje je njegova porodica. Želi se vratiti u jedan od najboljih klubova na svijetu i to je razumljivo", rekao je Sagna, dodavši:

"Međutim, u ovom trenutku on je još uvijek kapiten Arsenala. Što se tiče Nasrija, on je sretan u Arsenalu, ali ne znam šta je najbolje za njegovu karijeru. On je bio jedan od najboljih igrača prošle sezone i jedan je od simbola ove ekipe. Nadam se da ću ga naći kada se vratimo sa odmora".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije