Sagna: Griezmann igra dobro? Ne, on igra sjajno

Francuz o saigraču ima samo riječi hvale

Sagna: Griezmann igra dobro? Ne, on igra sjajno

D. Vejo

Bacary Sagna igra sjajno u zadnjoj liniji Francuza tokom ovog prvenstva.

Desni bek Francuske reprezentacije i Manchester Cityja još jedan je od onih koji dokazuju da godine ne znače ništa ukoliko postoji volja. Ovaj 33-godišnjak sjajno igra na poziciji beka, njegova brzina pravi mnogo problema po protivničke ekipe.

Ipak, pred večerašnje finale rekao je da su šanse jednake, te da svog saigrača smatra jednim od najboljih na svijetu.

"Igramo utakmicu za historiju. I mi ali i naš protivnik dobro znamo šta nam je zadatak. Portugal ima Ronalda a mi imamo Griezmanna. On igra sjajno ove godine i smatram da bi trebao dobiti nagradu za najboljeg igrača godine. Ovo je pretpostavljam njegova osveta Francuskoj akademiji koja ga je odbila kada je bio mlad, jer su naveli da nije dovoljno dobar igrač", zaključio je fudbaler Francuske, Bacary Sagna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi