Sagna: Moramo dovesti pojačanja

Arsenal teško bez Van Persia

Sagna: Moramo dovesti pojačanja

Odbrambeni igrač Arsenala i reprezentacije Francuske, Bacari Sagna smatra da njegov klub treba da se pojača u predstojećem, januarskom prelaznom roku.

Jedan u koloniji Francuza u Arsenalu kaže da će veoma teško pobijeđivati u odsustvu napadača Robina van Persia, koji će pauzirati pet meseci zbog povrede ligamenata skočnog zgloba.

"Robin van Persi je odsustvovao u derbiju protiv Chelsea i svi to smo svi osjetili. Moramo pronaći dostojnu zamjenu za njega tokom januara, pošto se na utakmici protiv Chelsea vidjela ta razlika na njegovoj poziciji, ali i u cijeloj ekipi. Oni su bili bolji, dobijali su duele, držali loptu i lako riješavali situacije jedan na jedan. Završnica naših napada bila je veoma slaba i tu leži izvor problema", smatra Sagna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije