Sagna: Moramo pobjeđivati velike utakmice

Sagna: Moramo pobjeđivati velike utakmice

Francuski odbrambeni igrač londonskog Arsenala Bacary Sagna pozvao je svoje saigrače na maksimalno zalaganje u predstojećim susretima koje Topnici igraju sa Partizanom i Manchester Unitedom.

Arsenal je izgubio dvije utakmice u okviru Lige prvaka i sada ćemu na svom terenu biti potrebna pobjeda protiv beogradskog Partizana kako bi osigurao plasman dalje.

"Ukoliko želimo da ove sezone napravimo nešto, moramo pobjeđivati u velikim i važnim utakmicama. U jednom takvom susretu protiv Chelseaja smo ove sezone prosuli bodove i to nam se više ne smije dešavati. Moramo u susrete protiv Partizana i Manchester Uniteda ući maksimalno koncentrisani", rekao je Sagna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.