Sagna: Vjerujem u ostanak Fabregasa

Sagna: Vjerujem u ostanak Fabregasa

Bacary Sagna povezivan je sa Bayern Munchenom, ali njegov menadžer odbacio je te špekulacije. Također, francuski defanzivac je rekao kako je sretan u redovima Topnika.

"Bacary Sagna je igrač Arsenala. Pod ugovorom je sa Arsenalom. U ovom trenutku nemam kontakte ni sa jednim klubom. Nisam kontaktirao sa Bayernom. To je činjenica", rekao je Christophe Mongai.

Arsene Wenger već šestu sezonu ne donosi trofej u sjeverni London. To je razlog što se pomalo počelo govoriti o njegovom odlasku sa klupe Topnika. Sagna podržava francuskog stručnjaka.

"Svako 200% stoji iza njega. Mislim da je on pravi čovjek. Napravio je dosta za ekipu, igrače, klub. Želimo nastaviti raditi naprono i davati svoj maksimum", rekao je Sagna, koji se osvrnuo i na Fabregasa:

"Pod ugovorom je sa Arsenalom. On je još uvijek naš kapten. Nažalost bio je povrijeđen, ali vratit će se uskoro. Trebamo ga, jer on je dobar igrač, veoma talentovan i svako zna do čega nas može dovesti. Vjerujem da ću i naredne sezone igrati s njim".

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.