Saigrači žele Harta kao kapitena Engleske

Gordi albion traži kapitena

Saigrači žele Harta kao kapitena Engleske

Midhat Šljivak

Saigrači golmana Manchester Cityja Joe Harta, James Milner i Gareth Barry, vide njega kao idealno riješenje za novog kapitena engleskog nacionalnog tima.

Nakon što je Johnu Terryju zboga mnogobrojnih skandala oduzeta kapitenska traka, Milner i Barry smatraju kako bi ta čast trebala pripasti Hartu.

"Da se  ja pitam traku bih dao Hartu. Fantastično brani tokom cijele sezone i mislim da je zaslužio tu čast", rekao je Barry.

Milner je dodao kako je Hart trenutno jedan od najboljih golmana svijeta i da bi i pored mladosti mogao biti odličan kapiten nacionalnog tima.

"Siguran sam da su naredne godine na golu reprezentacije Hartove. Stvarno je fantastičan, i mislim da bi trebao biti kapiten", dodao je Milner.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.