Sakho do ljeta ostaje u PSG-u

Sakho do ljeta ostaje u PSG-u

Edmir Škorić

Mamadou Sakho, prema riječima njegovog menadžera Wernera Baadera, bar do ljeta ostat će u francuskom PSG-u.

Baader je kazao kako Sakho neće napuštati Parižane u ovom prelaznom roku, no ostavio je mogućnost da se mladi francuski stoper u ljeto proda u jedan od većih evropskih klubova.

"Mislim da on (Sakho) neće napuštati PSG u januaru. Nije moguće da se transfer realizira u ovom prelaznom roku. To je na ljeto moguće. Ipak ćemo pričekati da vidimo što će se dogoditi", kazao je Baader.

Sakho ima 20 godina i nastupao je za sve moguće selekcije francuske nogometne reprezentacije. Karijeru je počeo u klubu u kojem i dan danas igra. Treba naglasiti da su Parižani jedan bod iza vodećeg Lillea u Le Championnatu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.