Šakić: I remi bi nam odgovarao

Fudbaler Rudara pred derbi u Banjaluci

Šakić: I remi bi nam odgovarao

D. Vejo

Pred fudbalerima Rudara iz Prijedora stoji izazov sezone, gdje će sutra u okviru 18. kola Prve lige Republike Srpske gostovati ekipi Borca u Banjaluci.

Prijedorčani su napravili sjajnu uvertiru pred derbi s obzirom da su prvenstvo otvorili visokom pobjedom protiv Zvijezde 09 na svom terenu, sa čak 5:0.

Pred predstojeći meč, svoja očekivanja kazao je nekadašnji igrač Banjalučana koji je prošao kompletnu omladinsku školu crveno-plavih, a sada brani boje tima iz grada sa Sane.

"Pobjeda od 5:0 iz prošlog kola, dala nam je veliko samopouzdanje pred derbi. Znamo sa čim imamo posla. Borac ima jako kvalitetan tim sačinjen od sjajnih pojedinaca. Ali, smatram da ukoliko damo 120 % svojih mogućnosti, povoljan rezultat ne bi trebao doći u pitanje. Remi bi nam svakako odgovarao, jer tako bi ostali na minus šest, ali bi i dalje imali realne šanse u borbi za tron", istakao je fudbaler Rudara, Milan Šakić.

Rudar se trenutno nalazi na drugoj poziciji sa 34 osvojena boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi